Idiomes:

English plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian templates google Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ESCOLA D'ATENES

ESCOLA D'ATENES
ESCOLA D'ATENES-Rafael Sanzio (Pintat entre 1510 i 1512)

Nova web amb blog incorporat

A partir de ahora encontrarás los artículos del blog del "Centre de Coaching" en http://pilarperea.com

Hemos incorporado el blog dentro de la página web y también podrás elegir el idioma en que quieres leer. (Catalán o castellano)

!Esperamos sean de tu agrado estos cambios¡
______________________________________________
A partir d'ara trobaràs els articles del blog del "Centre de coaching" a http://pilarperea.com/

Hem incorporat el blog dins del web. També podrás triar l'idioma en que vols llegir (català o castella).

Esperem siguin del teu agrat aquets canvis!


dimecres, 27 de febrer del 2013

Qui t'està impedint perdonar als altres? I a tu et perdones? I et perdonen?


Finalitzava l'article anterior: Ets sents víctima de la societat? Víctima del teu entorn més proper? Què pots fer per a ser el protagonista de la teva vida i encomanar-te a tu mateix l'alegria, la confiança i una l'autoestima ben alta? La resposta està en tu mateix, no busquis fora!! 

Però es clar, es pot tenir l'autoestima ben alta quan no es sap perdonar? Res pot pesar-te tan com la teva incapacitat per a perdonar. I res és tan tràgic com viure dia i nit amb el cor ple de rancúnia i odi. Algú o potser molts t'han fet mal i poc a poc t'han desenganyat. Ja no ets aquell d'abans. Et sorprens del que ha canviat en tu pel fet de no perdonar? Ja no ets tan amable, generós, ni bó. El teu afecte s'ha convertit en fredor. La simpatia en antipatia. On abans hi havia un llaç, ara hi ha un descosit. Estàs malament. L'amistat s'ha convertit en enemistat, la relació familiar s'ha trencat amb els que t'han fet mal. El teu amor s'ha convertit lentament en odi. Segur que pateixes. T'has empresonat tu mateix al no perdonar. Les teves finestres estan tancades. El sol brilla fora, però no per a tu. La vida es torna insuportable. En el més profund de tu mateix/a aspires a la alliberació. Qui t’impedeix alliberar-te d'aquesta càrrega? 

Dit tot això, realment val la pena viure sense perdonar? Deu costar demanar perdó, però que guanyaràs si ho fas?

Al perdonar, generes noves possibilitats en tu mateix i en els demès? O és que potser tu no tens necessitat de perdó? Com et sents quan els altres no et perdonen a tu?. Podries fer una llista de les persones del teu entorn que no perdonen actuacions teves? 

Quan perdonem generem vida nova i noves alegries. Potser no perdones als demès el que no et perdones a tu mateix? Què no estàs acceptant de tu mateix? El coaching t'ajudarà a perdonar-te a tu mateix i a perdonar a els altres. Si vols realment alliberar-te....busca la resposta dins teu!!



3 comentaris:

  1. Hoponopono
    Perdón lo siento te quiero gracias
    Realmente funciona es un mamtram realamente bueno

    ResponElimina
  2. Cada dia em llevo, malgrat les adversitats, amb un somriure , ganes de viure i de trasmetre la meva voluntat als altres (tant coneguts com desconeguts), però he d'admetre que cada dia que passa és més defícil. També és cert, que la gent està molt crispada i no somriu, no perdona res. Crec que tots plegats hauriem de fer una autoreflexió.
    Gràcies per fer-nos pensar.

    ResponElimina
  3. Molt Molt interessant! gràcies per compartir les teves reflexions

    ResponElimina